Heb je als ouder het gevoel dat opvoeden toch niet zo gemakkelijk is?

Child,Abuse,Concept.,Teddy,Bear,Covering,Eyes,In,An,Empty

Heb je als ouder het gevoel dat opvoeden toch niet zo gemakkelijk is? Heb je soms het gevoel dat je niet kunt zijn wie je werkelijk bent? Dat u of uw kind het moeilijk heeft om zich aan anderen aan te passen? Leeft het vaak niet je mooie gedachten na en straalt het ze naar buiten uit? Misschien heb je dan een zetje nodig via InsightsOut.
Ieder kind heeft zijn of haar eigen talenten en ervaringswereld. Er kunnen echter omstandigheden zijn die het onaangenaam in zijn of haar huid maken. Dit kan leiden tot gedragsveranderingen zoals boze buien, (faal) angst, slaapproblemen of weinig gepraat. Je hebt deze obstakels als ouder opgemerkt, maar je lijkt er niet veel controle over te krijgen …

 

Op al die vragen help ik je graag een antwoord te vinden. Kinderen, jongeren en ouders kunnen zich aan mij laten zien zoals ze zich voelen. Ik wil van hen weten: wie ben jij? Wat zijn jouw kwaliteiten en talenten? Wat gaat er niet zo goed? Waar wil je mee geholpen worden?
Samen kijken we hoe je dit kunt doen, welke hulp je nodig hebt om te kunnen groeien.

 

Daarom kom ik graag bij u thuis om het kind in zijn vertrouwde omgeving te zien. Voordeel is dat je als ouder niet hoeft te verhuizen, het kind niet in een vreemde omgeving komt en zich meestal laat zien zoals het zich voelt. Online coaching is ook mogelijk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

als u vragen heeft of gebruik wilt maken van onze service

INFO